Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΑΚΑΣ Ε.Ε. ιδρύθηκε από το Χρήστο Βράκα το 1970 και δραστηριοποιείται στο χώρο του επώνυμου ενδύματος στην πόλη της Καρδίτσας.

Το πρώτο κατάστημα, επί της οδού Κωλέτη 11, λειτούργησε με την επωνυμία UNISEX προσφέροντας μια νέα πρόταση επώνυμης ένδυσης στον καταναλωτή της δυτικής Θεσσαλίας και το 1978 ξεκίνησε η συνεργασία με ένα από τα πιο γνωστά επώνυμα brand διεθνώς, τη LACOSTE και πολλές άλλες φίρμες.

Tο 1980 οι δραστηριότητες της επιχείρησης μεταφέρθηκαν επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 15 και παραμένουν εκεί έως και σήμερα, ενώ παράλληλα, ξεκίνησε η συνεργασία και με άλλα μεγάλα επώνυμα brands (TOMMY HILFIGER, NAPAPIJRI, DIESEL, REPLAY, LEE, THE BOSTONIANS, NAVY&GREEN, SARAH LAWRENCE, LUCIFAIR, ISO, AXEL, FRANSA, GANT WOMAN) με τα οποία η άριστη συνεργασία εξακολουθεί να υπάρχει έως και σήμερα

Το 2007 η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της ανοίγοντας ένα δεύτερο κατάστημα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Το νέο κατάστημα που λειτουργεί ως boutique, διαθέτει συλλογές ενδυμάτων και υπόδησης από τα πιο γνωστά brands της αγοράς (LACOSTE, POLO RALPH LAUREN, TRUSSARDI, BARBOUR, CALVIN KLEIN JEANS, NORTH SAILS και SCOTCH & SODA).

Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΑΚΑΣ Ε.Ε. με την εμπειρία πολλών δεκαετιών και τα δυο εξαιρετικά σημεία πώλησης που διαθέτει, ανταποκρίνεται άριστα στις σημερινές προκλήσεις της αγοράς, καλύπτοντας της επιθυμίες των πελατών της, αξιόπιστα και υπεύθυνα.

1o ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: TOMMY HILFIGER, NAPAPIJRI, DIESEL, REPLAY, LEE, THE BOSTONIANS, NAVY&GREEN, SARAH LAWRENCE, LUCIFAIR, ISO, AXEL, FRANSA, GANT WOMAN κλπ

2o ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: LACOSTE, POLO RALPH LAUREN, BARBOUR, CALVIN KLEIN JEANS, SCOTCH & SODA, TRUSSARDI, NORTH SAILS