Πολιτική πληρωμών

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, θα κληθείτε να επιλέξετε έναν από αυτούς:

 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον υπάλληλο courier που θα σας την παραδώσει. Η μέθοδος της αντικαταβολής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη όταν το σύνολο της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από κάποιο ποσό.

 

Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας

(ισχύει μόνο για την πόλη της Καρδίτσας)

 

Ειδικά για τις παραγγελίες που αφορούν Αγοραστές από την πόλη της Καρδίτσας η Εταιρεία δίνει την δυνατότητα της εξόφλησης της παραγγελίας κατά την παραλαβή από το κατάστημα (με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) ή κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του Αγοραστή (με μετρητά μόνο).

Προσοχή : σε περίπτωση που ο Αγοραστής επιλέξει σαν τρόπο παράδοσης την επιλογή “δωρεάν παράδοση στο χώρο σας(μόνο για την πόλη της Καρδίτσας) και επιθυμεί την πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να το επιλέξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας καθώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με άλλο μέσο κατά την παράδοση στο χώρο του πελάτη.

 

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζικό έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό :

Τράπεζα : ALPHA BANK

IBAN: GR8501403200320002002012356

Δικαιούχος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΑΚΑΣ Ε.Ε.

θα αποστείλουμε την παραγγελία σας μόλις δούμε την κατάθεση σας.

Προσοχή στην ορθή συμπλήρωση του IBAN, την επιβεβαίωση του δικαιούχου καθώς και την αναγραφή του αριθμού παραγγελίας σαν αιτιολογία όταν επιλέξετε αυτή την μέθοδο πληρωμής.

 

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Πληρώστε με την Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σας μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank. Εάν επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, κατά τη διαδικασία της παραγγελίας θα οδηγηθείτε στο σύστημα πληρωμών e-Commerce της τράπεζας Alpha Bank, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους. Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξής πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet)
Μέσω του “Alpha e-Commerce” σας δίνεται επίσης η δυνατότητα πληρωμής μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.

Προσοχή :
Η Εταιρεία μας ούτε επεμβαίνει ούτε έχει κάποια σχέση με την παραπάνω ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η συνεργαζόμενη τράπεζα. Ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να αποθηκεύει ή να επεξεργάζεται στοιχεία καρτών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν, οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της κάρτας σας .

Υπογραμμίζεται ότι η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων, που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των σχετικών συναλλαγών όπως επίσης  δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης καρτών καθώς με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων κάρτας ο ενδιαφερόμενος δηλώνει ρητώς ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα χρήσης αυτής.

Στην περίπτωση, κατά την οποία η συναλλαγή, η οποία διενεργείται μέσω της κάρτας, απορριφθεί για οιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα πρέπει εναλλακτικά να επιλεγεί κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής.

Ουδεμία ευθύνη βαρύνει την Εταιρεία στις περιπτώσεις εκείνες, κατά τις οποίες η χρέωση ή δέσμευση ποσού στην κάρτα δεν πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα του Παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του Παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP) της τραπέζης. Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιπτώσεις της Αστοχίας υλικού (hardware) ή λογισμικού (software), αλλά και της μη έγκαιρης ενημέρωσης της Εταιρείας για ολοκλήρωση της συναλλαγής.

 

Διαβάστε όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος : εδώ